Struisvogelvlees op het menu
Struisvogelvlees is heel ijzerrijk en het zit boordevol eiwitten. Bovendien is het vet- en cholesterolarm en supermals.
Kortom, een echte topper om je gasten te doen watertanden!
Onze suggesties voor Kerst & Nieuwjaar
Aperitiefhapje
Geroosterd rozijnenbroodje met struisvogelpaté & uienconfituur
(€ 7,50 per potje paté – 250gr)
Struisvogelkroketjes (Aperobolletjes per 6: € 7,50)
Hoofdgerecht
♦ Struisvogelfilet
Trianglefilet (grote stukken): € 47 /kg | Filet: € 42,50 /kg
♦ Struisvogelsteak | € 39,50 /kg
♦ Struisvogelstoofvlees | € 20,75 /kg
Koffie & dessert
Een ijsje of een pannenkoek met heerlijke struisvogellikeur (€ 15,- per potje)
Recepten & bereidingstips
Wist je trouwens dat je op onze website tal van recepten terugvindt om met ons vlees heerlijke gerechten op tafel te toveren?
Tip: bak je boter mooi bruin en laat het vlees kort toeschroeien aan beide kanten.
Persoonlijk vinden we het vlees op z’n best als het nog sappig & lichtjes rood is.