Deinsesteenweg 182, 8700 Tielt (Aarsele) +32 473 98 27 19
Mijn account | FR | EN

Bar Volaré: pop-up zomerbar in Tielt op de struisvogelboerderij

Een heerlijke zomeravond, goed gezelschap, een cocktail in de hand en onderstaand uitzicht… Zie je jezelf al zitten? Kom gerust eens langs in onze zomerbar in Tielt!
Geniet van een stukje Zuid-Afrika in West-Vlaanderen: je kijkt uit op de Aarseelse savanne met struisvogels in het gras en de skyline van Tielt op de achtergrond. Geniet van onze heerlijke tapas, cocktails, wijntjes en biertjes in een ontspannen sfeer op struisvogelboerderij Schobbejaks Hoogte.
OPENINGSUREN WEEKEND 24/05
Vr. 24 mei – gesloten (regenweer)
Za. 25 mei – 16u tot 01u
Zo. 26 mei- 14u tot 21u
(Hoevewinkel Za.: 10u tot 17u)
Uitzicht Bar Volaré

LOCATIE

Deinsesteenweg 182 – 8700 Tielt

OPENINGSUREN

Vrij – Zat: 16.00 – 01.00u
Zon: 14.00 – 22.00u

CONTACT

+32 472 32 44 64

MENUKAART

Drank – en menu

VEELGESTELDE VRAGEN

Op dit moment werken we niet met reservaties. Je kan gewoon langskomen en een plaatsje zoeken.

Je kan via Waze of Google Maps zoeken op ‘Struisvogelboerderij Schobbejaks Hoogte’. Bij aankomst moet je een klein straatje inrijden net (links) naast de Nissan Garage. Je kan doorrijden tot je aan de linkerkant een weide ziet waar je kan parkeren.

Ja, er is een ruime parking als je het straatje van onze boerderij oprijdt aan de linkerkant. Het is niet toegestaan om te parkeren langs de Deinsesteenweg.

Er zijn fietsenstallingen voorzien en je kan via de Deinsesteenweg oprijden of als je langs de binnenbaantjes wil komen: je kan tussen de velden door naar de boerderij op de kruising van de Vercampstraat en de Westhoekstraat.

We hebben speciaal voor de kindjes een zandbakje aangelegd, er is een leuk fotokader en er zijn heel wat drankjes voor de kleine mensjes onder ons.

Zeker, er is een uitgebreide kaart met tapas.

De stallen en bijhorende gebouwen zijn enkel toegankelijk tijdens bezoeken (op afspraak). Je kan de struisvogels uiteraard wel zien lopen in de velden rondom de zomerbar.

Zeker, we vragen je wel om je hond altijd aan de leiband te houden.

Parking en Oprit Bar Volaré
Bar Volare - toegang met fiets